Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ 2009 – ΑΚΟΜΗ 2 ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ MANETTI

Αισιόδοξα αποχαιρετά τη χρονιά που κλείνει σε λίγες μέρες η MANETTI με τα εγκαίνια ακόμη δύο νέων καταστημάτων στην Ελλάδα, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό τους σε 34! Ο λόγος γίνεται αφενός για την περιοχή του Περιστερίου, επί της οδού Π. Τσαλδάρη 47. Ο ίδιος συνεργάτης που διατηρεί το franchise MANETTI στην Κηφισιά επεκτείνεται και στα δυτικά προάστια, ανοίγοντας ένα ακόμη κατάστημα κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά και σύμφωνα με την αισθητική που διακρίνει την πλειοψηφία της αλυσίδας.

Αφετέρου, στην περιοχή της Ορεστιάδας λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες το πρώτο MANETTI Outlet για την Βόρεια Ελλάδα. Στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 195 μπορεί ο πελάτης να αγοράσει ρούχα από τις πλέον επιτυχημένες τελευταίες συλλογές της φίρμας σε πιο οικονομικές τιμές. Το νέο αυτό outlet αποτελεί το τέταρτο ιδιόκτητο franchise κατάστημα του ίδιου επιχειρηματία που λειτουργεί επιπλέον καταστήματα στην Καβάλα, την Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη.

Τα παραπάνω είναι ακόμη δύο παραδείγματα του επιτυχημένου πακέτου franchise που προσφέρει η εταιρεία. Βλέπουμε πως όχι μόνο το δίκτυο επεκτείνεται με ανοδικούς αναπτυξιακούς ρυθμούς, αλλά και ότι η εμπιστοσύνη στο brand MANETTI ενισχύεται σταθερά, πρώτα και πάνω απ’ όλα από τους ίδιους τους συνεργάτες της εταιρείας, αλλά και προσελκύοντας νέους πιθανούς ενδιαφερόμενους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έγκριση κάθε νέου μέλους του δικτύου, γίνεται με πολύ προσεκτικά βήματα και αφορά τόσο στην επιλογή του πλέον έμπιστου και έμπειρου συνεργάτη, όσο και στην εύρεση του καταλληλότερου χώρου / καταστήματος για κάθε περιοχή, που να εξυπηρετεί βέλτιστα τις ανάγκες του καταναλωτή. Έτσι, εφαρμόζοντας με συνέπεια και ήθος τις μεθόδους και τις επιτυχημένες πρακτικές του δικτύου, το πακέτο franchise MANETTI θεωρείται μια διαρκής διαδικασία αλληλοϋποστήριξης και προόδου μεταξύ δικαιοδόχου και δικαιοπάροχου με κοινό στόχο την επιτυχία.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 10 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 15235 ΤΗΛ. 6937400159 FAX. 210 6894472
EMAIL FRANCHISE@MANETTI.GR
ONLINE SHOPPING @ WWW.MANETTIONLINE.COM
Reblog this post [with Zemanta]